nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Szervermigrációs anomáliák

Költözik a nyestszerver: ha problémákat tapasztal az oldalon, az ennek köszönhető. Kis türelmet kérünk, rövidesen hasítunk megint...

nyest.hu | 2011. november 25.
|  

Ahogy oldalunk, a Nyelv és Tudomány – nyest.hu növöget, mind több erőforrást emészt fel a portál működése. Míg ez nagyon jó hír, hiszen szenzációsan sokan olvasnak minket nap mint nap, egyben kihívás is, mivel biztosítanunk kell azokat a feltételeket, melyek mellett olvasóink kényelmesen használhatják lapunk funkcióit.

A fenti okoból november 24-én este nekiláttunk költöztetni a kiszolgálónkat, ahol az oldal cikkeit, a fotókat, a hozzászólásokat és gyakorlatilag minden egyebet tárolunk.

A migráció – így hívják szerveréknél a költözést – a mai napon még okozhat kisebb galibákat. Ezek közé tartozik például, hogy néhány cikkhozzászólás eltűnt. A galibák csak múló kellemetlenségek, csapataink harcban állnak, a most nem látszó hozzászólásokat is jó eséllyel újra láthatóvá tesszük néhány órán belül.

A kellemetlenségekért olvasóink elnézését kérjük. A mostani az első szerverköltöztetés az elmúlt több mint két év alatt. Nem ígérjük, hogy az utolsó – hiszen a saját vízerőművel üzemeltetett szerverparkig valószínűleg mi sem állunk meg –, de egy ideig biztosan nem háborgatják majd olvasóinkat hasonló események.

Címkék: Tech
Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X