nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ön dönt: milyen legyen a portál

Egy szerkesztőnek, tulajdonosnak számtalan döntést kell hoznia arról, hogy nézzen ki az olvasó kedvenc lapja. Nincs ez másképp a Nyelv és Tudomány portállal sem.

nyest.hu | 2010. május 28.
|  

Ha lap, portál szerkesztésére adja fejét a nyájas olvasó, hamar megtapasztalja, számtalan döntést kell hozni külcsínyről, tartalomról, trendekről. Főhet a feje a döntéshozónak, mert az egyik legnehezebb dolog azt megbecsülni, milyen az olvasó. Mit szeret, mit nem; mit olvas szívesen, mit nem; mi a kedvenc időtöltése, hogyan olvas, mit vásárol.

Ha az egyszeri portálkészítő jól ismeri olvasói fenti tulajdonságait, könnyebben hoz döntéseket tartalmi kérdésekben: kompromisszumokkal ugyan, de úgy alakítja a tartalmat, hogy az izgalmas legyen számukra.

Éppen ezért döntött úgy a Nyelv és Tudomány szerkesztősége, hogy résztvesz a VMR internetes felmérésében, ami 330 hazai portálra terjed ki. Arra kérjük tehát olvasóinkat, töltsék ki ezt a felmérést, ezzel segítsenek nekünk abban, hogy kedvenc portáljuk, a nyest.hu továbbra is sikeresen működjék.

A dolgot nem kívánjuk teljesen ingyen: ha a felmérés végén úgy dönt, megadja adatait, megnyerheti a félmillió forint értékű nyeremények egyikét. Az adatokat a VMR harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adja át.

Köszönjük a segítséget.

Tovább a felmérésre...

Információ
X