nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Mit írt a kedvence?

Bizonyára mindenkinek van kedvenc szerzője a nyesten. Sőt! Vannak kedvenc szerzői! Ezentúl arra is lehetőség nyílik, hogy rákeressünk kedvenceink már megjelent cikkeire, illetve értesítést kapjunk újonnan megjelent cikkeikről.

nyest.hu | 2013. május 6.
|  

Büszkék vagyunk arra, hogy a nyest köré az évek során kitűnő szerzői gárda épült. Célunk, hogy a cikkeinkben tárgyalt témákról főként olyanok írjanak, akiknek a kérdés valóban szakterületük, vagy legalábbis nem esik távol szakterületüktől. Emellett olyan szerzőket keresünk, akik képesek közérthetően, sőt, élvezetesen írni. Nem csoda, ha olvasóink körében egy-egy szerző nagyon népszerűvé válik. Az ő érdekükben vezettünk be egy új szolgáltatást.

Ha valaki kedvenc szerzőjének írásaira kíváncsi, ezentúl nincs más dolga, mint hogy rákattintson a szerző nevére. Ekkor – fordított időrendi sorrendben – kilistázódnak a szerző cikkei. Ha valaki ezentúl az rss-olvasójában szeretne értesülni a szerző újabb cikkeiről, akkor a lista tetején látható rss-ikonra kattintva kapcsolhatja be az értesítéseket.

rss
rss
(Forrás: Wikimedia Commons / feedicons.com / GNU-FDL 1.2)

Arra azonban ügyelni kell, hogy a keresés csak a teljesen azonos szerzőneveknél működik, azaz nem mutatja kedvenc szerzőnk azon cikkeit, amelyeket társszerzővel közösen írt. Társszerzős cikkek esetében viszont csak a két szerző közös cikkeit sorolja fel, a szerzők önálló cikkeit nem.

Címkék: Média, Tech
Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X